23 d’octubre 2006

Art?

Pop art? Art déco? Art abstracte? Impressionisme? Surrealisme? Cubisme? Lisbo art? Atont art?
Jutgeu vosaltres mateixos.





_

16 d’octubre 2006

Esperant les nevades

Arriba el fred, arriben els dies foscos, arriben les nits llargues i els dies ínfims: arriba l’hivern.
Com molts de vosaltres l’hivern es simplifica en mirar “Temps de neu”, consultar gruixos i meteos per les futures pujades i esperar les primeres nevades com si fos la millor truita de patates de la mama.
Aquest any, depenent de molts factors, renovaré el meu material dur. (taula, fixacions i botes)
L’snowboard ens agradi o no ja és una realitat i des de fa un parell d’anys ha pujat més que l’euribor. Òbviament les marques no són tontes i en aquest mercat tant potent no paren de sortir noves marques, nous materials i noves invencions. S’ha de ser “gat vell” perquè no ens maregin tantes informacions de cop, goofy, regular, freestyle, freeride, nose, tail, backcountry, powder, spot...
Jo no sóc cap entès sobre res, però porto ja uns anys en això com per permetre’m la llicencia de fer un parell de recomanacions: Northwave en botes i Drake en fixacions.
En l’apartat referent a la taula ja entren altres factors a part de la marca i les característiques de la mateixa. Per mi el grafisme fa molt però això també és una arma de doble fil perquè moltes vegades ens quedem meravellats amb alguna serigrafia i ens estan venent autèntiques birries.
Espero poder compartir amb molts de vosaltres els meus nous materials, les meves Northwave sobre les inseparables Drake (guiades per una Santa Cruz Gian Simmen Pro 160 TT?, una Burtom Custom X 156?, una Nitro Misfit Eero 158.6?...) i alliberar tota l’adrenalina sobre una bona pala de neu pols.

Aquí teniu tres petits trailers de tres grans pel·lícules que, per uns motius o uns altres, he trobat interessants.


· In Transit, Alterna Films

http://www.youtube.com/watch?v=1khEsiJXHSc

· Draw the Line, Standard Films

http://www.youtube.com/watch?v=0K2FDgqVkgc

· Gap Session - 91 Words, Blank Paper

http://www.youtube.com/watch?v=YZ-XSs5JLcg
_

09 d’octubre 2006

Silenci?

La meva imatge de silenci.
Acomiadar al meu millor amic. Abraçar-lo i veure’t obligat a callar les paraules, ofegat per un mar de llàgrimes de tristor.

Fins ara mateix. Sort. Sigues feliç.




_