08 de novembre 2006

Concert Sufjan Stevens


Senzill, tendre, emotiu, apassionant......
No puc descriure el concert de Sufjan Stevens amb quatre paraules.
El lloc va ser idoni, el Casino Aliança del Poble Nou. Un recinte molt “coqueto” i amb molt bona acústica.
A les 21:30h va sortir una noia que forma part del grup a tocar mitja hora i amenitzar al públic a base de guitarra elèctrica i piano. Una veu molt melòdica que acompanyada del piano va crear una atmosfera bucòlica preciosa. Ja buscaré el nom perquè em va agradar molt.
I a les 22:00h el que tothom esperava Sufjan Stevens a Bcn, no va defraudar. Van ser dues hores llargues repassant els seus dos últims discos “Illinois” i “The Avalanche” amb una banda formada per 10 músics; dues trompetes, un saxo, un trombó, un bateria, tres guitarres, un teclat i el piano i el banjo de Sufjan.
Que dir? Crec que han hagut dos concerts en la meva vida que m’han marcat, “Björk” per tot el que significava i significa per mi la persona amb qui vaig anar i “Depeche Mode” dels que sobren les paraules. Doncs el de ahir ja l’incloc en aquest apartat.
No vull extendre'm gaire en com va anar tot només apuntar que va tancar el concert amb “Concerting the UFO Sighting Near Hightland”, tema que ja vaig posar en un anterior post però amb la diferència de que el va fer solament amb veu i piano, em va faltar plorar.

No dubteu ni un moment en fer-vos amb algun treball d’aquest noi abans que els 40 o similars ho espatllin i facin de Sufjan Stevens uns Franz Ferdinand qualsevol.

_

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ep!!!k tal no? Haviam si ho entenc...Ja m'imagino el rollo del concert, gent alternativa, buscan noves motivacions musicals a la seva vida. Soy raro, soy guai !! No se x quin motiu esta mal vist que la gent conegui a un grup, pero es clar quan ja ho coneix tothom ja no mola, ja em de buscar un un altre "raro" amb la seva guitarra. Ho sento Davit, pero no entenc aquesta postura.
Per cert, ja saps que ho faig per tocar-te els collons, XD Ahir vaig estar jugant amb els teus vinyls al parke de sota casa, els llençava a l'aire, pero no tornaven... potser s'han rallat una mica. Ens veiem Matinéero!!

mutek ha dit...

mutek dijo...
Que capullo que ets!!
Jo no dic que siguis més guay pel simple fet de conèixer a un grup o anar a un concert determinat, només dic que a vegades val la pena escoltar noves musiques i no tancar-se en tota la porqueria que els 40 ens dona.
I em reafirmo al dir que són cadenes com aquestes les que fan que, i parlo per mi, avorreixi alguns grups, no per la musica que fan sinó per les vegades que arriba a sonar durant el dia. Moltes vegades els hi arriba un grupet nou, que en el món més underground ja fa temps que s’escolta, i l’exploten tant que al final acabes per desistir i deixar d’interessar-te.
No és més guay que t'agradi Block party a que t'agradi U2, però com en tot sempre hi han mons, com els palilleros i els surferos, per no anar tant lluny.
Per cert els meus vinyls ni tocar-los “chavalote” que al final els embrutaràs amb aquestes mans de housero que tens, no t’avergonyeixis més i surt de l’armari, ets un noi matinee!! :p