29 de maig 2007

Critica breu d’una sala

Divendres va obrir una sala a Granollers, 2046.

Són dues sales. Una gran, força gran, on hi ha un escenari (per futurs concerts, espero que no es quedin només amb Mendetz) i una petita. Com molt bé resumeix Reche en el seu post i per explicar-me una miqueta, la petita era com un Fellini i la gran com una Paloma. Òbviament aquestes dues sales no tenen imitadors ni competidors, però és per fer-vos una idea.

La sala gran és en plan alternatiu (Lilo!!), musica des de Underwolrd, Franz, The Cure... fins a Chemical, Daft... i a la sala petita una mica de techno suau (sense ser mínimal) mesclades amb temazos.

Coses que destaco; la musica a la sala gran estava massa alta i a la petita massa baixa, a la sala gran havies de cridar com un descosit i a la sala petita s’escoltava com tiraven de la cadena del water dels lavabos. Feia molta calor i els lavabos són mixtos, costa adonar-se’n però a falta de portes i de ninotets marcant el sexe ho dones per suposat (per cert, perquè cada vegada fan els ninos indicadors de dones i d’homes als lavabos, menys entenedors?).

No haurien de tenir cap problema aquesta gent de Granollers en mantenir aquest tipus de sala, espero que d’aquí dos mesos no es torni un “Vaya locura” un “Oh que salsa” o xuminades d’aquestes per ballar el regeton o similars.

Per cert a destacar i molt per sobre de tot el concert de Mendetz i Maadraassoo. Com ja he dit al principi, espero que no es quedin en aquest grup i que portin a gent “de cartell” pel Vallès Oriental.

P.D.: com anyoro, de Granolles, el Nan i les nits del Francesco Farfa :(


" The Ground" · Mendetz (Mendetz)



2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ep ! k tal noi ?? Al final a quina hora vareu marxar?? En resum va estar be la inaguració, falta saber com aguantaran, pero jo crec que serà tot un exit. Al valles no hi ha res similar !! Llastima que a mi m'enganxa una mica tard, pero segur que haviat repetirem.
Salutacions !!

mutek ha dit...

Eeeei xavaaal!! Que tal?
Jo bé, nar fent. Vàrem sortir que serien les 3.30 més o menys. Em va agradar força, tindrem que veure com va funcionant. La gent del meu poble va tornar a pujar el dissabte, de l'inaguració, i em van comentar que no hi havia gaire gent :(
Ja anirem quedant i investigant, no?
Uenu noi, una abraçada!