08 de juliol 2007

Trenta (09·07·1977)



Trenta i tot passa ràpid

Trenta i tot és més simple

Trenta i trobo a faltar

Trenta i trobo futurs


Trenta, ja sóc gran.


"Home" · Depeche Mode (Ultra)

10 comentaris:

Princess Valium ha dit...

FELICITATS!!!!! I bé, un es va fent gran, pero no tanto eh...ainnns..
Un petonet

mutek ha dit...

Gracieeeees! Moooltes gràcies:*
Dona ja sé que no es pa tanto, quant arribi als 31 ja t’explicaré jijiji XD
Per cert, y mis regalooos y mis regaloooooooooos? Va deixa’t de romanços no te hagas la longui y damelos ahora mismo! :p

Un petonet nortoneta

Bpm ha dit...

mutek, imho, d perfect blend, davit o com et diguis felicitats tiu! si senyor toma 30 takus de calitat :)

Anònim ha dit...

Felicidades repetidas Ambrosio!! Pues eso, que muchas gracias por estar a mi lado durante parte de esos treinta años. Y a ver si repetimos otros treinta mas. Un besico.

Karpin.

Anònim ha dit...

ueeeeee !!!!... weno... el retard se'm pot perdonar perquè no tenia cap pajarillu que m'ho digués... vaja vaja... que dius???? que els 30 son massa???? siiii hoooooooooooooome... si cada dia que passa un és fa mes inteligent, interessant, savi, experimentat... emmmmmmmmmmmmmmmmmm... i be... QUE PASSA INEVITABLEMENT... tant si l'aprofitem com si no... així que ... JAPI JAAAAAAAAPI TUUUUUU YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU... I QUE CUUUUUUUUUUUUUUUUMPLAAAAAAAAAAS MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUXOS MAAAAAAAAAAAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Que tinguis uns 30 suuuuper espatarrants i que cada dia que passi a part de ser mes vell (i bell) ... siguis més feliç !!!!!
un petonarro!
Noemí

Anònim ha dit...

El gallino turuleto! ha puesto un huevo, ha puesto dos, ha puesto tres... ai calla que ha puesto treinta!!!
FELICIDAAADES YA TIENES AAAMSTRAD!!!

mutek ha dit...

Aaaamos a veeer, aaamos a ver.

-Bpm: gràcies noi. L’altre dia vais estar escoltant els teus temes i pinten molt bé, em va agradar força un que es deia Piano a la nit ? o algo semblant?. Gràcies paparian, dona petons a la mama i al Kowaskitu!! XD

-Karpin: joder macho dicho así…pues eso gracias por estar a mi lado durante parte de esos treinta años…suenan a muchos añooooos!! :( Es broma, te imaginas que lleguemos los dos a los 60? Como ahora? Seguro que diremos; te acuerdas cuando cumplimos los treinta (hablo por mi) y decíamos todas aquellas chorradas en el blog? Jeje:p Ya sabes, estoy aquí para todo, excepto para bricomanias y demás quehaceres ;)

-Noemí: ostres noia quina sorpresa tan agradable! Celebro veure’t per aquí. Aquesta també és la teva casa i el teu mon, podràs deixar el teu comentari sempre que vulguis, no fa falta que t’ho digui. Per cert, mooooltes gràaacies! En serio, m’ha fet ilu.

-Mariquilla turruete: a veeeer nena! A si estudias tu? Le voy a decir a la mama que estas constantemente perdiendo el tiempo mirando chorraditas por el ordenador! Gracias por darme ese besito, en la frente, algo es algo!! ;)

Gràcies a tots, als nous, als de sempre, els que m'Heu trucat i els que m’heu enviat mensajitos al mòbil. Passo trenta anys i em dono compte de que encara tinc gent al meu costat que m’estima y mira que soy un rato rarito eeeeeeeh !!

Petons per tots! I DEIXEU-VOS JA DE TONTERIES, ON ESTAN ELS MEUS REGAAAALS!!! >:(

Anònim ha dit...

Tal vez tu rareza et fa ser special ;)

Ahir vai intentar seguir el mesage aquí xo la puta blackberry em va esborrar la meva parrafada nyeeeeee aixi q res... M'ha fet ilu la teva answer hia coses q dius jo mateixa et deia al post q se borro.

Petons nenit

Unknown ha dit...

Moltes felicitats amb dos dies de retras !! espero que em perdonis, XD
K vagi molt be la teva nova etapa dels 30, altres encara estem als 20 i pico...
Que et vagi tot molt be i espero que algún dia podem coincidir, k ultimament no encertem !!

mutek ha dit...

-Nenita: no pateixis dona, sempre he dit que l'informàtica, internet i demés xismes d'aquestos són tots una kk!! Em va agradar el teu mns i em va il.lusionar que em feliçitesis, t'ho dic de tot cor.
Un petó enorme marieta

-Reche: pués muy maaaal chavaaal!! jeje, que tal noi? Gràcies, suposo que no deus tenir bé la meva adreça oi? T'ho dic perquè encara no he rebut cap regal teu, que raro noooo? jeje :p Un petó per l'Esther