22 de desembre 2006

Fins l'any que bé

Pel meu últim post deixo la meva millor cançó i un tema instrumental d’un grup que he conegut recentment però que ja en tenia constància. No és la millor però si una de les més breus i boniques dels suecs The Radio Dept. que s’estan tornant un dels meus grups predilectes.
Acabaré l’any intentant desconnectar i emprendre el nou amb més força, empenta i ànims.
Ja no ens tornarem a veure fins passades festes o sigui que feliç Nadal i bon any a tothom des de el meu petit món,

David


"Home" · Depeche Mode (Ultra)



"Värnhem" · The Radio Dept. (This past week)


17 de desembre 2006

Nadal, festes i pensaments

Trobo un moment per descansar, asseure’m, concentrar-me i escriure una mica. Parlar una estona, en la soledat del meu diari.
Parlar d’aquests estranys dies de final d’any. De dies plens d’emocions, de retrobaments, d’angoixa, d’incomprensió…
Dies de tremenda alegria acompanyats de dies frustrants i negats. El meu cap i tots els meus sentiments més profunds aprofiten els pitjors dies per fer-m’ho veure tot més negre. La meva abnegada auto estima s’accentua en aquests dies.
Dies també que m’han donat l’opció de conèixer cares noves. Cares noves i amb bona fe, cares noves que és deixen estimar i que et fan sentir viu i bonic. No aconsegueixo sentir-me millor.
Noto que vaig desapareixent de les vides dels meus millors amics. Noto que aquells amb els que vam jurar i perjurar que estaríem junts fins al final, em van deixant anar de la mà poc a poc. Noto com deixo, inevitablement, de pertànyer a les vides dels meus millors amics. En qui puc confiar avui?

Tinc la necessitat imperiosa de desconnectar de tot i de tothom. La necessitat de fugir, la necessitat de pensar solament en mi, necessito marxar ben lluny i deixar de pensar en tot i en tothom.


"Dark Secrets Look For Light" · Piano magic (Low birth weight)


_

14 de desembre 2006

Homeboy station · track 7

"Pulling our weight" · The Radio Dept. (Pulling our weight)


Dr. Slump

Gràcies petita princesa per tornar-me’n, per uns segons, als anys on tot eren riures, als anys on, sense cap més preocupació que asseure’m al sofà amb el meu pa bimbo amb nocilla, mirava la tele i em quedava bocabadat amb el Dr. Slump.
Me sorprès al veure’m riure de les mateixes coses, tindran raó les veus que em diuen que encara no sóc gaire madur?. Tornar a escoltar les veus originals, les de les primeres temporades, del Dr. Slump, de l’Arale, d’en Pisuke, d’en Taro.... són impagables.
Si us entra com una espècie de nostàlgia al veure-les, ja serem dos.

La millor sèrie de dibuixos animats.

__

_

_

12 de desembre 2006

Homeboy station · track 6

"Up against the wall" · Peter Bjorn and John (Writer's block)


_

04 de desembre 2006

Homeboy station · track 5

"Mad World" · Gary Jules (Trading Snakeoil for Wolftickets) · BSO Donnie Darko

P.D.1: impresionant promo del nou videojoc per la Xbox, Gears of War

P.D. 2: molts de vosaltres al escoltar aquest tema no sabreu que jo encara estic dormint. És més si ho feu per la tarda segurament també ho estaré de adormidet al meu sofà. Dimecres marxo cap a Granada si em busqueu ja sabeu on trobar-me.
Fins aviat.




03 de desembre 2006

Homeboy station · track 4

"Decidir" · Fon Román (Silencio cómodo en un jardín descuidado)


_

3 desembre 2002

Sospirant recordo el naixement de l’amor de la mà de la noia més bonica que mai pugui trobar-me en aquesta vida, sense cap mena de dubte.

Sospirant per la seva tendresa innata, el seu cos de foc, les seves petites mans, els seus dolços llavis, els seus calents petons, les seves carícies....

Somnio encara avui que continuem abraçats, tremolosos, que continuem sent un, que continuem estimant-nos com la primera vegada, com aquell dimarts inoblidable, somnio encara avui l’olor de la seva pell i en com va despertar l’home que tenia dintre meu.

Per la meva terremotita, a la meva petita flor de vermell perpetuo.

_